15 september 2009

Studieintensiv...

Dagene flyr forbi mens guttene stadig suger til seg informasjon om kirkehistorie, katolisisme, konfesjoner, kanonisering, katakomber, kristendomsformer, kirkemøter, kjærlighetsmåltid, kalvinisme, og de mer sekulære "k'ene" karibisk kultur og kreolske kaker...
De siste dagene har vi tilsammen lest over 600 sider med pensum, og føler oss snart klare for å skrive oppgave! Gleder oss til å bli ferdig med denne offensiven, ikke minst så vi kan rette oppmerksomheten vår til Silje og Anne når de kommer! Dette bildet er (dessverre) nokså beskrivende for studietilværelsens søte forgjengelighet! ...vi kan iallfall håpe at den forgår... ...så lenge det ikke fører til at vi forgår oss mot noen!

Nå i kveld har vi ruslet oss en runde med kameraene våre og motivene kommer som perler på en snor, dessverre ikke så greit å få til gode bilder uten ordentlig kamerastativ når lyset svinner hen i vest... Men her er en liten kolleksjon av kveldens "keepers"!Bryggen i gamlebyen.

Universitetsinngangen by night.

"Monumento de los Pegasos" ved bryggen i gamlebyen!

I likhet med de som holdt valgvake i hjemlandet siste døgn, har jeg fulgt spent med på meningsmålingen vi har hatt gående i margen på bloggen vår, og er glad over å kunne annonsere lesernes demokratisk avgjorte ytring: Bloggen er perfekt! Spørsmålet nå er vel hvem som skal få skylden for at de andre alternativene gjorde det så dårlig under valget, men alle stemmer vil bli hørt. Vi skal prøve å legge ut litt mer bilder og skrive enda litt oftere! ...vi kan jo bare håpe at det ikke går utover kvaliteten på innleggene!


Tekst: Martin Foto: Gunnar og Martin

4 kommentarer:

  1. De nevnte damene bør vel være en anelse bekymret for hvem som kan ha tatt det øverste bildet...?

    SvarSlett
  2. Ja, vi er bekymret. Så vi har bestillt billetter på første og beste fly! ;-)
    Uansett ser dette ut til å være en bra plass å studere, så vi tar med noen bøker og joiner gutta. De har til og med tatt bilde av et universitet. Mer seriøs kan man vel ikke bli?

    SvarSlett
  3. Jeg tror de ranker høyt på seriøsitets-skalaen, ja. Tilsynelatende. Så det er bra vi sender to representanter fra Norge for å undersøke studieforholdene nærmere.

    SvarSlett
  4. God tur, men den lesinga virker ikke å være god utnyttelse av mulightene...... gaggagubben

    SvarSlett