10 mars 2010

Pa kjent mark

Vi er tilbake i Peru. Denne gangen har vi litt bedre tid her i Arequipa, og vi har brukt den godt! Silje har tatt spanskkurs og Gunnar har tuslet litt rundt i gatene. Vi har besokt noen venner som bor her, sett litt mer av byen og spist mye god mat.


Aa ankomme en by vi har besokt foer har vaert noe helt spesielt. Vi vet hvor mye drosjesjaaforen skal ha betalt. Vi vet hvor vi skal sove (Hostal Home sweet home er en av de bedre overnattingsstedene paa reisen). Vi vet hvor det serveres god mat, hvor supermarkedet er, hvor plazaen er, valutakursen - og hva som er dyrt eller billig, hvilke severdigheter byen kan by paa og hva vi skal passe oss for i nettopp denne byen. Og ikke minst, vi var forberedt paa fattigdom, eksos, tuting braak og stoy.

Det virker kanskje rart, men etter naa seks maaneder paa reise er dette gull verdt! En kombinasjon av sinnsyk prisforskjell fra Chile og Siljes bursdag har ellers medfort litt shopping. I kveld skal vi paa ungdomsmote i den lutherske kirka her. Gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar