20 august 2009

Resymé første døgn:

Tidsangivelser GMT-4:30...

06.30: Tydeligvis oppstarttidspunkt for venezuelansk bygg- og anleggsarbeid...

07.00: På leting etter en fungerende minibank blir vi kontaktet av en hyggelig mann med navn José som er veldig interessert i norsk gateverdi på kokain. Da han skjønner at vi ikke kan hjelpe han, samt at vi takker nei til å bli med for å ta en øl til frokost (forøvrig i et trangt smug), ser han litt oppgitt på oss og spør om han i det minste ikke kan få lommepengene våre! Han ble svært så bedende etterhvert, og siden vi ikke hadde all verden på oss, tømte vi lommene og fikk fred...

08.00: Frokost!
08.30: Åpen bank! Vi kan kjøpe oss billetter til metroen (krever cash).
09.00: Ankomst Plaza Bolívar, en liten park med flott flora og dyreliv!





11.00: Martin lar hår og dun falle under høvelen til en driftig frisør...



12.30: Vi innser at venezuelansk økonomi har vært i kraftig vekst det siste året, og slår fra oss å finne noe billigere hotell i Caracas, vi betaler for en natt til på Hotel Broadway og beslutter å bruke morgendagen på å reise til Isla de Margarita!

13.00: Middag, sushi! ...nam! For innvidde og ellers spesielt interesserte kan vi meddele at måltidet besto av 8 Maki California Roll, 8 Maki Spicy Tuna, 5 Chicken Tempura. Selvfølgelig med tilhørende wasabi, ingefær og sake!




16.00: Tid for studier! Som kanskje ikke alle lesere vet, så er det altså et faktum at begge reisende prøver å tillegge turen et snev eller to av seriøsitet. Ikke bare har vi intensjoner om å være velgjørere dit vi kommer, men vi tar også fag ved Norsk Lærerakademi (NLA) i Bergen mens vi er ute og reiser! Faget er "Kristendomskunskap, religion, livssyn og etikk - 1" og tilbys som såkalt fleksibel utdanning (FLUT). Vi tester fleksibiliteten til det ytterste idet vi drar med oss studiet til den andre siden av jorda, noe som setter desto større krav til egen studiedisiplin... Lesing allerede første dag tegner godt, men så er det heller ikke noe lettvektsfag vi skal avlegge eksamen i. Vi har trossalt med oss nesten like mange kilogram bøker som baggasje forøvrig, noe som antagelig kommer til å få en viss gjenspeiling i kommende dagsagendaer...

21.00: Middag nr.2/kvelds (pizza)
22.00: Bloggskriving, tannpuss og god natt! =)

Vi har dessverre ingen garanti for internettdekning dit vi kommer, men frykt ikke, når behovet blir for presserende skal vi da alltids få gitt et lite livstegn fra oss!

PS: Veldig morsomt å se at så mange besøker bloggen vår! Legg gjerne igjen en kommentar! Hasta luego!


Tekst: Martin Foto: Gunnar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar