19 august 2009

¡Caracas!

Dette er det første av forhåpentligvis mange blogginnlegg fra Gunnar og Martins Sør-Amerikaeventur! Her kan du bevitne våre underfundige reiseskildringer, oppdukkende refleksjoner uttrykt i poetiske ord og vendinger, samt bilder av mer eller mindre dokumenterende grad. Sist men ikke minst vil nok denne bloggen være åsted for hilsner hjem til våre respektive bedre halvdeler, familier, venner, fanatiske blogglesere og ellers interesserte.

Vi har nylig ankommet Caracas, Venezuela. Med sine 30°C og pjuskregn fikk vi ett dampende førsteinntrykk av landets hovedstad. Selv om byen ikke er så imøtekommende for lavbudsjettreisende som vi hadde håpet, må vi kunne si at vi er godt fornøyd med utfallet av søken etter første natts rede. Vi har tatt inn på Hotel Broadway, som med sine godt gjemte 3 stjerner tilbyr varmt vann i dusjen og to stk 20cm for korte senger til den nette sum av 225 bolivares (1 bolivar ≈ 3 Nok). Skuffelsen over prisnåvet lot riktignok veie litt opp for seg da det ble klart at trådløs internettdekning hørte med i prisen, men det rokker nok ikke morgendagens agenda om å finne et billigere tilfluktssted!
Utsikten fra hotellrommet


"Gutten på det blå rommet"

Ps: Blogging er strengt tatt et envegskommunikasjonsmiddel, men siden det er mulig å legge til kommentarer, og vi er sikre på at opptil flere av leserne kribler etter å stille spørsmål, komme med lykkehilsninger, formaninger (moderlige- og/eller faderlige råd) og øvrige synspunkter. Garanti kan dog ikke stilles for at vi gjør stort mer enn å ta formaninger og synspunkter til etterretning...

Tekst og foto: Martin

5 kommentarer:

  1. Først til å kommentere!
    FLOTT TILTAK!!!
    Godt å se at dere har kommet dere velberget over dammen!
    Bloggen er allerede lagt til på bokmerkelinjen med hurtigtast cmd+5 :-)
    God tur videre i søken etter rimeligere tak over hodet.
    Regner med å få se flere innlegg ved første anledning.

    Storebror Lars

    SvarSlett
  2. Herlig at blogg er oppe og går! Gleder meg til å lese mer om deres eventur! :)

    Som fanatisk bloggleser vil dere oppleve kanskje i overkant mange kommentarer fra meg, men det får dere leve med.

    Buena suerte con el viaje, me gustaría mucho viajar con ustedes. ¡Que disfrutan la cultura, la gente, la clima, y que pasan un tiempo fantastico en Sudamerica!

    Abrazos fuertes de Teresita:)

    SvarSlett
  3. Hvem er Iver? En ny kompis du ikke har fortalt meg om? :p

    SvarSlett
  4. E n d e l i g en blogg som du oppdaterer:) Ser utrolig gøy ut, og på si dere er tøffe som reiser så langt og skal studere ved siden av!!
    følg med på det vi holder med på hvis internetten og lysten strekker til:P : http://soltun-soldatheim.blogspot.com/

    :)
    Elisabet

    SvarSlett