09 mai 2010

¡Me encanta!

En av de fine tingene med å reise i billige land i Sor- Amerika, er at du har råd til å spise på restaurant hver dag. Vi velger og vraker mellom italiensk mat, grillmat, kinamat, biffrestauranter og restauranter med typiske nasjonale retter. Vi trer inn i restauranten som enten er litt sjabby og billig, der vi tenker noen tanker i retning av at "her er det kanskje best å "safe" og bestille hamburger". Andre ganger besoker vi de litt penere restaurantene der folelsen av å fole seg litt utilpass melder seg - da de eneste klaerne vi har er de vi staar og gaar og reiser i hver dag.
Menyen blir tildelt, og valgets kvaler over kveldens rett melder seg. Etter åtte måneder reising med restaurantbesok 6 av 7 dager i uka, har vi ettertrykkelig erfart at en pizza, kylling og ris eller lomo fino kan vaere så mangt...
Gunnar bestiller stekt orret, jeg bestiller kotelett. En halvtimes spenning og imaginering av det som vil bli servert ligger foran oss, hvordan kommer så dette til å bli?


Av og til er det utrolig deilig å dra på Mc. Donalds. Du vet hva du får og hvordan det smaker. Av og til kan det vaere det greieste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar