20 mai 2010

Endelig sommerferie!

Eksamen er da overstaatt for oss begge og vi tar imot sommerferien med aapne armer. Vi har vaert i Bogota i ca to uker naa, men i kveld setter vi oss paa flyet til den karibiske kyst og Cartagena.

Bogota har gitt et godt og bedre inntrykk enn det vi fikk forrige gang vi var her. Vi har faatt med oss et imponerende gateliv, trivelige mennesker, god mat, jazzkonsert, gullmuseum og en stilig kolonilandsby noen timer oest for Bogota.


Selv om eksamenslesing har tatt mesteparten av oppmerksomheten har vi allikevel faatt med oss mye her. Et saa langt opphold i en og samme by gir ogsaa mulighet til aa bli bedre kjent med folk paa hotellet. Ei gresk New Age-dame uten penger (men allikevel i godt humoer), en koreansk filmprodusent, en amerikaner med forkjaerlighet for dop, og ei nederlandsk jente som tar masteroppgaven her, sammen med et hyggelig hotellvertskap har vaert vaare venner under eksamensperioden.

Vi reiser som sagt til Cartagena i kveld og haaper sola venter paa oss der. Her i Bogota er det fortsatt regntid og det har til tider vaert ganske kaldt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar