11 april 2010

Søndag

Vi er tilbake i Cuenca og nyter tilvaerelsen i leiligheten til en norsk familie. Studiene har for alvor faatt hovedfokus, og det foles godt aa ha bestemt seg for at vi skal bli i denne byen en god stund.

Søndag startet vi dagen i Cristo Vive, ei luthersk kirke, med mange kjente ansikt for Gunnar sin del. Der traff vi bl.a. vaare gode venner Monica, Carlos, Marco og Darío, og vi ble invitert hjem til middag. Deilig Yukasuppe, med paafolgende kylling og ris til hovedrett.

Cuenca feirer for tiden sin grunnleggingsdag (12. April) og i den forbindelse er det mye som skjer i byen. Maratonløp, eselkappløp, kunstutstillinger, dans og konserter er noe av festlighetene. Vi dro paa konsert med en boliviansk folklorica-gruppe, men med regn og kaldt vaer ble ikke stemningen den helt store.

Monica, Marco, Gunnar, Carlos og Darío; gode barndomsvenner fra Ecuador

Vel hjemme i leiligheten ble det en rask og god restemiddag før vi satte i gang med lesingen igjen. Med en maaned igjen til eksamen begynner vi aa se at vi henger litt etter paa den fronten. Dette var dagens forløp, mens planene for morgendagen er enda ikke lagt (dog det kan se ut som Kristologi-historie vil oppta mye av tiden).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar