17 januar 2010

Folelsen av Europa

Fra Bolivia har vi naa beveget oss lengere soer, til Argentina. Landet som er kjent for god vin, biff og tango har vist seg som en enorm forskjell fra Bolivia. Til tross for store okonomiske kriser for bare et tiaar siden og mye politisk rot, ogsaa i dette landet, er Argentina i dag et av Soer-Amerikas rikeste land.

Fra den Bolivianske grensa til Salta har vi reist videre til vinbyen Cafayate og kulturbyen Cordoba og naa endelig i hovedstaden, Buenos Aires (bilde: Gunnar foran parlamentsbygningen). Landskapet er frodigere, hoydemetrene faerre og maten bedre. Argentina har til naa framstaatt som en vestlig oase fra indianere, tiggere, daarlige veier og utrygge stroek. Utenbys-opplevelser har derimot minket. Prisnivaaet er jo selvfolgelig et helt annet her.

Buenos Aires er varm. Med opp imot 30 grader midt paa dagen er det lett aa bli litt daff. Fotballkamp og tangoshow staar blant punktene paa onskelista. Med en uke i byen haaper vi ogsaa aa kunne slappe litt av fra all fartingen den siste tiden. Vi gleder oss til aa nyte det byen har aa by paa.

3 kommentarer:

  1. Har ikke så mye å vende inn her.. Men mye artig dere skriver om! Nå er det vel sånn ca to mnd til vi kommer bort en tur..regner dere fortsatt med å være i Ecuador da eller?

    SvarSlett
  2. Ca to mnd, vil det si i midten av Mars da eller? Hva er ankomst- og avreisedato? Vi har tenkt litt paa det. Sannsynligvis ankommer vi Ecuador i slutten av Mars/starten av April. Men det er vanskelig aa si helt sikkert enda.

    SvarSlett
  3. Avreise fra Norge 19. mars, og så skal vi i bryllupsfest fram til ca 23. - 24. mars. Vi reiser tilbake til Norge 8. eller 9. april. Hadde jo vært superdigg om vi fikk litt tid sammen da..! Hilser fra Andrea til begge:)

    SvarSlett