30 oktober 2009

Peru står for døren!

Etter en uke i Cuenca med sightseeing, shopping, studier, spising og soving skal det bli godt å røre på seg igjen! I dag går ferden til Peru for meg og Anne. Gunnar og Silje kom til Cuenca i går, etter selvrealiseringer både i jungel og i fjellet. De tilbragte 5 dager i jungelen sammen med en indianerfamilie, med påfølgende bestigning av Chimborazo, verdens høyste fjell, målt fra jordens indre (6268,2moh).

Det blir dessverre dårligere og dårligere med den fotografiske dokumenteringen av våre Sør-Amerikanske opplevelser, siden vi har blitt frastjålet nesten alt av kamerautstyr... For tiden deler jeg og Anne på et lite kompaktkamera for resten turen, mens Gunnar og Silje strir med et annet kompaktkamera hvis skjerm ble ødelagt i jungelen! Et lite skår i gleden, men vi koser oss likevel! =)

Her kommer noen bilder fra turens så langt beste middag:

Vi kom dessverre ikke på å ta bilde av maten før desserten ankom... Dersom du synes dette så godt ut, kan vi informere om at den gastronomiske kvaliteten overgikk det visuelle!


Tekst: Martin Foto: Anne

2 kommentarer:

  1. Hoihoi, må nok koorigere høyden til Chimborazo til 6310 moh. Jeg husker hver meter ;)

    SvarSlett
  2. Beklager så meget Silje! Jeg var nok litt for rask i informasjonsinnhentingen... =s Store Norske Leksikon er enig med deg! =D

    SvarSlett